Open huis Albeda Sportcollege

Sport en bewegen is belangrijk in onze samenleving. Er zijn dan ook steeds meer banen in de sport. Op verschillende niveaus kun je opleidingen in de sport volgen. Bij Albeda Sportcollege bereiden we je voor op de meest uiteenlopende banen in de sport of vervolgopleidingen.
Het Topsportcentrum – naast het Feyenoord stadion – is de locatie voor onze sportopleidingen. Albeda Sportcollege werkt samen met verschillende organisaties in de sport (zoals Feyenoord, stichting Rotterdamse Sporticonen en Excelsior). Dat levert interessante en waardevolle stages op en vergroot jouw kans op de arbeidsmarkt. Met de keuze voor een sportspecialisatie buitensport, voetbal, zwemmen, wintersport, fitness en tennis ben je interessant voor veel organisaties. Zit je niet graag stil en ben je sportief? Vind je het leuk om met mensen om te gaan, voor een groep te staan en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is een toekomst in sport en bewegen echt iets voor jou.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om langs te komen, onze mooie locatie te bekijken en met onze studenten in gesprek te gaan. We hopen je met onderstaande informatie toch een kijkje te kunnen geven bij onze opleidingen. 

Albeda Sportcollege, voor sportspecialisten van de toekomst.