mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Over dit college

Acteur | Producent | Technicus | Vormgever

Wil jij theatermaker worden? Acteur? Zit het organiseren in je vingers en ben jij de producent van de toekomst? Of werk je liever als stagemanager, licht- of geluidstechnicus, (theater)vormgever, decor- of kostuumontwerper? Bij de Albeda MBO Theaterschool is ruimte voor jouw ambities. We bieden plek aan ruim 275 studenten met een passie voor theater, techniek, productie en vormgeving. Creatieve doeners die barsten van energie. Dat voel je meteen als je het pand binnenkomt.

Op de Albeda MBO Theaterschool leer je het vak van professionals uit het werkveld, midden in het theaterbedrijf. Het is de enige mbo-opleiding in Nederland met een eigen theatergezelschap bestaande uit acteurs, technici, producenten en vormgevers.

Acteur, Technicus, Producent of Vormgever – welke opleiding kies jij?

De Albeda MBO Theaterschool heeft ook een eigen website. Ga naar de website.

De opleiding Acteur niveau 4 is voor het vijfde jaar en de opleiding Interdisciplinair performer is voor het eerste jaar verkozen tot topopleiding in de Mbo Keuzegids!

Keuzegids mbo topopleiding 2017 Keuzegids mbo topopleiding 2018 Keuzegids mbo Topopleiding 2019  Topopleiding MBO keuzegids 2020   Topopleiding 2021