Rotterdam,
11
juli
2022
|
17:10
Europe/Amsterdam

Take-Off Summerschool voor opleiding Muzikant/Producer

Wil jij een muziekopleiding doen, maar twijfel je of je wel de juiste skills hebt? Of wil je simpelweg je muzikale skillset vergroten? Een muziekopleiding kan je een voorsprong geven in jouw verdere carrière als artiest. Tijdens de take-off summerschool verzorgen we een hele week lang inspirerende workshops, talks en masterclasses door profs uit het werkveld. In het programma zijn ook twee docenten van de opleiding  Muzikant/Producer opgenomen. Doe mee en vergroot je netwerk, je skillset en de kans op het bouwen aan een succesvolle auditie. 

Of je nu twijfelt of je een muziekopleiding wil doen, je aan het voorbereiden bent op een auditie of jouw music skills wil uitbreiden, tijdens de take-off summerschool steek je gegarandeerd iets op! 

In de week van 15 augustus duiken we elke dag in een nieuw thema dat jou gaat helpen je voor te bereiden op je volgende stappen. Zo doen we een deep dive in de waarde van een visie hebben als artiest en leer je een artist statement te schrijven. We gaan het hebben over muzikale technieken tijdens de workshops over solfège. Ook gaan we de studio in en maak je van scratch een nieuwe demo. Als laatste focussen we op jouw podium performance. Wil jij je liever focussen op één van deze onderwerpen? Als er plek is kan je je ook opgeven voor alleen 1 dag. 

Twijfel je of dit bij je past of wil je meer info? Mail gerust naar [email protected] 
Meer info over Music Matters? Check www.musicmatters.nu