Rotterdam,
22
augustus
2016
|
12:30
Europe/Amsterdam

Tanja Jadnanansing nieuwe programmamanager strategie en externe betrekkingen Albeda College

Mevrouw Tanja Jadnanansing is per 1 oktober 2016 voor een periode van vier jaar benoemd tot programmamanager Strategie en Externe betrekkingen van het Albeda College. Met haar ervaring en kennis van het (mbo) onderwijs gaat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van het onderwijs.

Het college van bestuur is zeer verheugd met de komst van Tanja Jadnanansing. Ron Kooren, voorzitter college van bestuur: "We hebben als Albeda heel veel in huis. We moeten met en via onze nieuwe strategie dit nog beter en breder voor het voetlicht brengen. Tanja beschikt over de kwaliteiten om dat te bereiken. Haar kennis van de politiek, de studenten, haar strategisch inzicht, enthousiaste, communicatieve vaardigheden en gedrevenheid zijn de eigenschappen om dit te kunnen realiseren. Wij zijn heel blij dat zij het Albeda komt versterken!”

Tanja Jadnanansing is momenteel lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid. Zij is van huis uit jurist en geeft wekelijks maatschappijleer aan een VMBO klas op de Open Scholen Gemeenschap Bijlmer. Zij werkte eerder in de juridische hulpverlening, het jongerenwerk en in de media o.a. bij het NOS Journaal en bij de radiozender FUNX.


Over het Albeda College:

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa vijftig locaties en 120 opleidingen, waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn we een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.