Rotterdam,
25
april
2022
|
14:37
Europe/Amsterdam

Studenten van Albeda College Economie & Ondernemen versterken hun ondernemende ideeën in O2Lab-sessie

Op 21 april vond een inspirerende sessie van O2 Lab plaats met studenten van Albeda College Economie & Ondernemen. Op de Rosestraat kwamen 25 studenten van de opleidingen Ondernemer handel, Marketing & communication specialist en Junior accountmanager bijeen om hun ondernemersidee te pitchen, te valideren en te netwerken met like-minded (aspirant) ondernemers.

Samenwerking tussen onderwijs en overheid 
De samenwerking binnen én tussen onderwijspartijen uit Rotterdam, ECE-HogeschoolRotterdam, Albeda College Economie & Ondernemen, de Rijksdienst voor Ondernemen en het Ministerie van Economische Zaken, biedt studenten de unieke mogelijkheid om hun ondernemende vaardigheden verder te ontwikkelen. Onder bezielende leiding van trainers van Erasmus Centre of Entrepreneurship kregen de studenten tips en tools mee om hun eigen ondernemersidee verder te brengen. Ook inspireerde Gerobey Arlaud, oud-student en ondernemer, de mbo-studenten met zijn eigen succesverhaal.

Studente Marketing & communication specialist Katja Heijnsbroek vertelde over de sessie: “Dit was een super inspirerende sessie! Hierdoor kan ik mijn ondernemersidee beter op mijn doelgroep specificeren.”

Het O2LAB Rotterdam wil de impact van onderwijs nog meer vergroten door de ondernemende vaardigheden van studenten van alle niveaus en disciplines in Rotterdam verder te ontwikkelen. Dit doen zij door ondernemerschaps- en ondernemend onderwijs te stimuleren en te versterken.

Bekijk het hele fotoalbum hier.