Rotterdam,
19
mei
2017
|
16:31
Europe/Amsterdam

Studenten Albeda College zijn NK-mbo kampioenen!

Deze week waren de Nederlandse kampioenschappen voor studenten uit het mbo. Studenten van het Albeda Sport College deden mee aan verschillende sporten en met succes. Zo zijn de korfballers van het Albeda Sport College onder leiding van Kees-Jan Oppe kampioen geworden. Ook feliciteren wij het dames voetbalteam onder leiding van Arjan de Wit, de heren hockey onder leiding van Arthur van der Horst en de dames van het beachvolleybalteam met hun overwinning. Een prachtige presentatie van onze studenten waar we natuurlijk heel trots op zijn.

Andere teams
Ook alle andere studententeams hebben hun best gedaan. Zo deden we mee aan: basketbal, dames en heren volleybal teams onder leiding van Paul de Graaf, heren veldvoetbalteam onder leiding van Bennie Bozkir, dames handbal onder leiding van Cees de Man, dames hockey onder leiding van Rob de Roon en totaal vijf beachvolleybalteams.

Vitaliteit
Het mbo leidt vitale burgers en werknemers op. Bewegen en sport zijn van essentieel belang om een gezonde en actieve leefstijl te bevorderen. Vitaal burger- en werknemerschap zijn van grote waarde bij de toekomstige beroepsuitoefening van de ruim vijfhonderdduizend mbo-studenten.

Wil je volgend schooljaar ook mee doen aan het NK, geef je dan op! Via https://www.albeda.nl/sport/mbo-nks