Rotterdam,
05
september
2016
|
20:00
Europe/Amsterdam

Stem op Albeda-uitblinker Oscar Heystek

“Er stroomt geen bloed door mijn aderen, maar kerosine”. Het is één van de uitspraken van Oscar Heystek, de uitblinker van het Albeda College én student Luchtvaartdienstverlener op de locatie Zuster Hennekeplein in Rotterdam. De steward in spé werd in mei genomineerd en dingt nu mee naar de landelijke titel “mbo uitblinker van het jaar 2016”; een landelijke verkiezing waarin mbo-studenten op topniveau hebben gefunctioneerd en zo een modelvoorbeeld vormen.

De beste van Nederland
Zijn houding, inzet en doelgerichtheid zijn de kenmerken van zijn succes. Oscar werd onder meer voorgedragen vanwege zijn professionele houding, inzet en zijn passie. “Alles aan Oscar straalt hospitality en passie voor de luchtvaart uit,” licht docent Alberto Omar Alvarez toe.”Zijn ambitie is om de beste luchtvaartdienstverlener van Nederland te worden en hij doet er alles aan om deze droom waar te maken.” Daarnaast zet hij zich op allerlei fronten in voor onze mbo-studenten. Zo is hij voorzitter van het studentenplatform van de opleiding Luchtvaartdienstverlener en voormalig voorzitter van de centrale studentenraad van het Albeda College.

“Uitblinker van het jaar worden is voor mij heel belangrijk,” vult Oscar aan. “Het mbo biedt zoveel meer kansen dan gedacht wordt. Vakmanschap is onmisbaar en ik hoop dat ik een echte inspirator kan zijn. Ik wil aankomende studenten graag laten zien wat hun kansen zijn. Tegelijkertijd leer ik hier zelf ontzettend veel van.”

Bekijk het filmpje van Oscar en breng hier je stem uit.