Rotterdam,
15
april
2019
|
14:17
Europe/Amsterdam

Stem nú op Chaimae Fadis en Anouar El Addouti voor de Young Impact Awards 2019!

Chaimae Fadis (student van de opleiding Management assistent locatie Weena en voorzitter van de centrale studentenraad) en Anouar El Addouti (student van de opleiding Social werk locatie Weena), zijn genomineerd voor de Young Impact Awards 2019. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Young Impact, een organisatie die net als Albeda gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf. Daarom organiseert Young Impact challenges waar jongeren zich voor kunnen opgeven.

Er zijn dit jaar vijftien bijzondere jongeren genomineerd in vijf categorieën: health, education, creativity, community en environment. Chamae Fadis is voor haar challenge genomineerd in de categorie community. Chaimae maakt zich hard voor talentontwikkeling van jongeren en vindt dat iedereen gelijke kansen zou moeten hebben. In diverse jongerenraden laat zij de stem van jongeren horen en zet zij zich in voor jongeren die een minder goed netwerk om zich heen hebben.

Natuurlijk feliciteren wij Chaimae en Anouar met hun nominatie en roepen wij iedereen op om zo snel mogelijk op hen te stemmen. De awards worden op 29 mei uitgereikt en één van de winnaars ontvangt vervolgens op 12 juni de George Maduro Prijs.

Klik hier om je stem uit te brengen.