Rotterdam,
23
juni
2017
|
10:37
Europe/Amsterdam

Prachtig creaties tijdens de jaarlijkse modeshow in de Maassilo

Op dinsdag 4 juli 2017 vindt in de grote zaal van de Maassilo in Rotterdam de jaarlijkse modeshow plaats van de opleiding Mode van het Albeda College. Studenten van alle niveaus laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd en gemaakt hebben. De studenten Specialist Mode/Maatkleding tonen hun mini-collectie. Tijdens de modeshow wordt door één van onze externe beoordeelaars de winnaar bekend gemaakt voor de meest creatieve mini-collectie. Bijzonder dit jaar is dat de studenten Junior Stylist de visual performance verzorgen.

Samenwerking
De modeshow is voor de studenten de afsluiting van het schooljaar. Aan de show werken ook studenten van andere opleidingen mee. Zo verzorgen studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsverzorging het haar en de make-up van de modellen. Een dj van de opleiding Muzikant/Producer verzorgt de muziek. Tijdens de modeshow vindt ook de diplomering plaats en worden nieuwe producten van Het Atelier geshowd. Het Atelier is een intern bedrijf van het Albeda College, waarin studenten in opdracht van een klant werken aan stukken, of items voor de verkoop. Het Atelier wordt gerund door studenten die hier technieken toepassen die geleerd zijn tijdens de praktijklessen.

Wilt u deze show niet missen?
Koop dan uw tickets voor de try-out of de avondshow bij de receptie op de locaties Sportlaan 90 of de Rosestraat 1101 in Rotterdam.

Algemeen
Datum: Dinsdag 4 juli 2016Waar: Maassilo, Grote Zaal BG (begane grond), Maashaven Zuidzijde 1, RotterdamTijden: Aanvang van de avondvoorstelling 19.30 uurAanvang van de try out 14.30 uurEntree: € 7,50 avond incl. 1 consumptie, € 4 kinderkaartje (avond) tot 10 jaar € 4 Try out

Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Zonder kaartje geen toegang!

Voor en na de show worden producten verkocht uit ons eigen atelier.