Rotterdam,
21
december
2021
|
14:41
Europe/Amsterdam

Opleidingen Acteur, Muzikant/Producer en Excellentiejaar interdisciplinair performer wederom topopleiding!

Op maandag 20 december is de nieuwe landelijke Keuzegids Mbo verschenen. Onze opleidingen Acteur van de Albeda MBO Theaterschool en Muzikant/Producer van Albeda College Muzikant Producer zijn voor het achtste opvolgende jaar verkozen tot topopleiding in de Keuzegids Mbo. Ook de opleiding Excellentiejaar interdisciplinair performer van Albeda MBO Theaterschool is een topopleiding, voor het tweede jaar op rij.

Een opleiding wordt topleiding als deze 75 punten of meer scoort. Bovenstaande opleidingen hebben een score van 91 van de 100 te vergeven punten. Een enorme prestatie! De score is vooral het resultaat van de hoge tevredenheid van de studenten. We zijn enorm trots op onze docenten en studenten.

De jaarlijkse Mbo Keuzegids beschrijft, vergelijkt en beoordeelt het opleidingsaanbod in het mbo. Er wordt gekeken naar studenttevredenheid op basis van de JOB-monitor en het studiesucces (startersresultaat en doorstroom naar hoger niveau). Het biedt aankomende studenten de mogelijkheid om op een overzichtelijke manier opleidingen en scholen met elkaar te vergelijken.

Voor meer informatie over de Keuzegids mbo, kijk hier.