Rotterdam,
14
september
2020
|
13:35
Europe/Amsterdam

Onze Albeda-restaurants zijn weer open!

Met ontzettend veel enthousiasme melden wij dat onze restaurants op 14 september weer opengaan voor u. Na een gedwongen sluiting vanwege het coronavirus en de zomervakantie gaan onze studenten hun kunsten weer aan u tonen.

We bereiden heerlijke maaltijden en bieden fantastische service in een sfeervolle ambiance. Daarbij houden we ons aan de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij zijn beperkt in het aantal gasten om aan de 1,5 meter richtlijn te voldoen. Hierdoor kunnen wij geen (grote) groepen ontvangen.

Wij kunnen u alleen ontvangen voor lunch, diner of receptie na het maken van een reservering. U kunt reserveren via telefoon, e-mail of via onze website. Elke reservering wordt bevestigd en bij de bevestiging zullen wij aangeven waar u eventueel rekening mee dient te houden in onze restaurants.

Voor de juiste openingstijden en de menukaarten van Albeda Vipz, Albeda Groos!, Albeda Proef! en Albeda Sluis, verwijzen wij u voor zowel lunch als diner graag naar onze website: www.albeda.nl/restaurants

U kunt online, telefonisch of via e-mail reserveren. We zien ernaar uit u te mogen ontvangen in één van de restaurants van Albeda Horecacollege.