Rotterdam,
09
september
2021
|
13:02
Europe/Amsterdam

On Track app gelanceerd met als doel om leren leuk en toegankelijk te maken!

De stichting On Track, een initiatief van Ahold Delhaize en waarvan Albeda een van de partners is, lanceert vandaag de app On Track. On Track is een digitaal platform waar iedereen gratis in contact kan komen met nieuwe interesses en vaardigheden, inspirerende vertellers en enthousiaste gebruikers. On Track biedt lessen van bekende Nederlanders en experts zoals Roxeanne Hazes, Typhoon en Ronald Giphart door middel van bite-sized, social-style videos in een gratis app. Als partner zal Albeda ook een speciale track krijgen in de app.

Missie On Track

De missie van On Track is leren voor iedereen toegankelijk te maken. De stichting speelt hiermee in op de toenemende vraag van en belang voor mensen naar het leren van nieuwe vaardigheden voor plezier, werk of mentale gezondheid. De zogenoemde Lifeskills. Wegnemen van barrières als het om leren en jezelf ontwikkelen gaat.

“Het is nu eenmaal makkelijker je aan een veranderende maatschappij aan te passen als je daarvoor de juiste tools hebt, of het nou gaat om technologische, culturele of maatschappelijke veranderingen. Daarbij is leren bevorderlijk voor je mentale gezondheid: het brengt geluk en houdt mensen langer mentaal vitaal. ‘Uit onderzoeken weten we dat veel mensen graag iets nieuws willen leren, het liefst online. Ook weten we dat mensen barrières ervaren als het gaat om zelfontwikkeling. De stichting On Track wil deze barrières wegnemen en Nederlanders op een laagdrempelige manier toegang tot kennis geven.”

Partners verenigd in de stichting On Track

Naast Albeda is een vooraanstaand en gevarieerd partnernetwerk verenigd in de stichting On Track met onder andere Randstad Groep Nederland, Google, Takeaway, Unilever, de Gelijke Kansen Alliantie, Microsoft, NS, RTL en vele anderen. Samen zetten zij zich in om Nederlanders op een toegankelijke manier te inspireren, motiveren en te laten leren.

Als Albeda staan wij voor een inclusieve maatschappij waar kansengelijkheid voor ieder individu en vooral onze studenten en medewerkers een belangrijk streven is. Onderwijs, ontwikkeling en mindset zijn belangrijke factoren in het krijgen en pakken van kansen. Wij geloven in leven lang leren en willen dit graag aanmoedigen en faciliteren. On track zien wij als een tool die ons bij deze opdracht ondersteunt. Want leren hoort persoonlijk, inspirerend en drempelloos te zijn. Daar biedt de app een antwoord op en dat steunen wij.

De samenwerking met On Track is onderdeel van de Albeda-brede strategische programma’s. Voor meer informatie over deze programma’s kun je contact opnemen met Gyzlene Kramer-Zeroual | programmamanager Strategie en Externe Betrekkingen | [email protected]

Voor meer info over On Track klik hier of download de On track app via de App of Play store.