Rotterdam,
08
juli
2021
|
15:50
Europe/Amsterdam

'Ode aan de student'

Vanuit Simone Fredriksz, lid college van bestuur, is enige tijd geleden het idee ontstaan om onze studenten een hart onder de riem te steken. In samenwerking met de studentenraad is er besloten om een wedstrijd uit te zetten onder de studenten van Albeda College Muzikant Producer. Studenten van Muzikant/Producer hebben een nummer gemaakt dat dient als een ‘ode aan de student’. Twee muzikanten/producers, Aran Abe (artiestennaam Yellow) en Sander Heideveld (artiestennaam FA), hebben de track gemaakt.

Hoofd vooruit
In deze track vertellen de studenten over de impact van Corona op hun leven. Ze brengen met “Hoofd vooruit” een einde aan alle negativiteit rondom corona. Ze vertellen in de track dat je je dromen moet volgen, en dat je je niet moet laten breken door de maatregelen. “Blijf gefocust. De maatregelen zijn vervelend, en de lockdown maakt het leven ongekend somber. Desalniettemin moeten we toch altijd doorgaan en ons hoofd vooruit houden. Gericht naar de toekomst”.

Met bijdrage van dansers van Albeda Danscollege is er een videoclip geschoten. In de videoclip zie je mooie beelden die zijn opgenomen met een drone. De rauwe beelden van de stad maken de video echt één met de sfeer van de track.

Donderdag 8 juli is de track van Aran en Sander, die is gemaakt in opdracht van Albeda, gelanceerd. Bekijk de track.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Ahmet Dikbas | Projectleider Team Next | [email protected] |