Rotterdam,
08
maart
2016
|
11:58
Europe/Amsterdam

Nieuw lid college van bestuur Albeda College

In navolging van de benoeming van Ron Kooren (voorzitter) per 1 oktober 2015 en René Louwerse (lid college van bestuur) per 1 januari 2016, is mevrouw Anky Romeijnders met ingang van 1 maart 2016 benoemd als lid college van bestuur. Zij heeft zich sinds 1 juni 2015, in combinatie met haar functie van directeur Gezondheidszorg, ingezet als interim-lid college van bestuur.

Haar persoonlijkheid, brede kennis en ervaring bij het Albeda College zijn een goede aanvulling op de al aanwezige expertise binnen het college van bestuur. Gezien de ervaring van mevrouw Romeijnders zal binnen haar portefeuille de nadruk liggen op onderwijs. Met de aanstelling van mevrouw Romeijnders beschikt het Albeda College over een evenwichtig college van bestuur. De ingezette koers naar kleinschalig, aantrekkelijk en kwalitatief goed beroepsonderwijs voor studenten en bedrijven zal met kracht worden doorgezet.

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa vijftig locaties en 120 opleidingen, waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn we een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen en gemeenten ontwikkeld.

 


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Frans Roozen, woordvoerder

Mobiel 0651 98 80 66

Mail f.roozen@albeda.nl