Rotterdam,
22
maart
2019
|
12:37
Europe/Amsterdam

NIEUW: horeca-opleiding volgen in Diergaarde Blijdorp

Hoe leuk is het om je opleiding te volgen in Diergaarde Blijdorp?

Albeda Horecacollege heeft er een nieuwe bijzondere leslocatie bij. Na de zomervakantie starten de bol-opleidingen Kok en Gastheer/gastvrouw op niveau 2 in Diergaarde Blijdorp. Tijdens de open dag vindt de voorlichting over deze opleidingen plaats op de locaties Baljuwstraat en Rosestraat.

Diergaarde Blijdorp heeft circa 1,5 miljoen bezoekers per jaar en is één van de best bezochte attracties in Nederland. Bezoekers maken hier een ontdekkingsreis langs bijzondere dieren en planten uit de hele wereld. Onderwijs en Diergaarde Blijdorp hebben veel overeenkomsten als het gaat om cultuur en uitdagingen voor de toekomst. Innovatie, passie en betrokkenheid zijn heel belangrijk.

Erik Zevenbergen, directeur Diergaarde Blijdorp geeft aan: “Zelf ben ik jarenlang directeur geweest van een school dus ik ken het onderwijs door en door. We zien veel kansen om studenten op een andere manier kennis en vaardigheden aan te leren met de diverse horecagelegenheden die we hebben en de verschillende facetten die daarbij aan bod komen.” Bertho Rombout, directeur van Albeda Horecacollege voegt daaraan toe: “De horeca-opleidingen passen hier uitstekend in. In deze opleiding vindt integratie plaats tussen het onderwijs van Albeda en de praktijk van Diergaarde Blijdorp.” Studenten worden breed opgeleid tot kok of gastheer/gastvrouw. De duur van de opleiding is anderhalf tot twee jaar. In de opleidingen staat gastvrijheid centraal.

Wil je meer weten over opleidingen in Diergaarde Blijdorp? Kijk op:
Opleiding Gastheer/gastvrouw in Diergaarde Blijdorp - bol – niveau 2
Opleiding Kok in Diergaarde Blijdorp - bol – niveau 2