Rotterdam,
12
juli
2022
|
12:40
Europe/Amsterdam

Modeshow Albeda Beauty & Fashioncollege weer daverend succes!

Op dinsdag 5 juli 2022 heeft alweer de 12e editie van de modeshow plaatsgevonden van de fashion opleidingen van Albeda Beauty & Fashioncollege. Na bijna 2 jaar kon de modeshow weer traditiegetrouw in de Maassilo plaatsvinden.

Het was een spetterende show waarin de studenten met veel trots hun werk op de catwalk hebben laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd en gemaakt hebben. De jury mocht de collecties beoordelen voor de meest creatieve creatie. De jury bestond uit: Margaret West (Rotterdams modelabel + BPV-bedrijf), Amal Beuk (oud-student, winnares ‘Meest creatieve minicollectie 2019) en Julia Wittenberg (aankomend student Fashion tailor).

De examenkandidaten van de opleiding Fashion tailor hadden prachtige creaties. Door de jury is bepaald wie de winnaar is van de wedstrijd ‘De meest creatieve minicollectie’. Bianca Blaauw Fashion tailor (Specialist Mode/maatkleding) heeft de prijs van een tegoedbon t.w.v. 100 euro bij stoffenwinkel Schröder gewonnen.

Björn Koppenaal is uitgeroepen tot meest talentvolle Junior Stylist en mocht een bon t.w.v. 100 euro voor tijdschrift naar keuze in ontvangst nemen.

Samenwerking
De modeshow is voor de studenten de afsluiting van het schooljaar. Aan de show werken ook studenten van andere opleidingen mee. Zo hebben studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsspecialist het haar en de make-up van de modellen verzorgd. DJ YWAN (Iwan van der Keur) van de opleiding Muzikant Producer verzorgde de muziek. De modeshow was tevens ook de diplomering. Zowel studenten als het team Fashion zijn supertrots op het resultaat. Het was echt een feest!