Rotterdam,
27
november
2017
|
13:18
Europe/Amsterdam

MKB Rotterdam Rijnmond Kerstbijeenkomst, Ondernemend talent

Woensdag 20 december wordt alweer voor de achtste keer in successie de niet te missen kerst- én netwerktraditie: MKB Rotterdam Rijnmond Kerstbijeenkomst, Ondernemend Talent georganiseerd! Je bent van harte welkom op Albeda-locatie Rosestraat 1101 -1103. Ervaar hoe studenten van Albeda en Zadkine op verschillende manieren invulling geven aan ondernemerschap.

'Leren op de werkvloer!'

MKB Rotterdam Rijnmond, Albeda, Zadkine, Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Randstad organiseren ook deze keer weer voor u een interactief seminar voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst met als thema 'Leren op de werkvloer!'. Dit met als doel om bedrijfsleven en onderwijs samen constructief kennis, ideeën en goede praktijkvoorbeelden uit te laten wisselen en positieve samenwerkingen voor leren op de werkvloer te initiëren!

Programma MKB Kerstseminar en interactieve workshops

14.30 uur: Ontvangst

15.00 uur: Opening Ron Kooren - voorzitter cvb Albeda

15.05 uur: Inleiding dagvoorzitter

15.15 uur: Feestelijke prijsuitreiking Meest Ondernemende Studenten 2017

15.30 uur: Lezing Alexander Grit - Leren op de werkvloer

16.00 uur uur: interactieve workshop discussie met ondernemers op brancheniveau, SBB en branchemanagers van Albeda en Zadkine

Programma Kerstborrel (17.00 uur)

Tijdens deze unieke netwerkbijeenkomst staan talentontwikkeling en ondernemerszin centraal en zal wethouder Maarten Struijvenberg het MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017 bekend maken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje met tevens een wijnproeverij. Kortom: ruime mogelijkheid om in kerstsferen te netwerken met ondernemers, onderwijsinstanties en talentvolle studenten.

Aanmelden?
Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel d.d. woensdag 20 december 2017 en gebruik het wachtwoord: km20r. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reageer snel want vol is echt vol.