Rotterdam,
01
februari
2021
|
14:04
Europe/Amsterdam

Coolhaven Collab: Masterclasses dans en theater

Masterclasses dans en theater Maaspodium
Ben jij een danser of maker, tussen de 18 en 27 jaar en wil je graag meer weten over de theaterwereld? Meld je dan aan voor de gratis masterclasses theatertechniek, improvisatie, choreografie en ondernemerschap. Samen met Maas theater en dans organiseert Lloydscompany masterclasses voor upcoming dansers en makers, in het Maaspodium. Geïnspireerd door de ervaringen in Mind Ur Step blijven we bouwen aan bruggen tussen hiphop en theater en ‘know how’ delen.

Klik hier om je aan te melden
Er is beperkt plek! Deelname is gratis maar niet vrijblijvend.
Vragen? Mail: [email protected] of app 06-18815388

Meer info over de Masterclasses
Panama Pictures (22 en 23 januari)
De masterclass o.l.v. danser/choreograaf Miquel de Jong is een kennismaking met de werkwijze van Panama Pictures waarbij dans en circus bij elkaar komt. We gaan aan de slag met improvisatie en compositie in een mix van contactimprovisatie, acrobatiek en martial arts.

Ondernemerschap en fondsenwerving (2,3 en 4 februari)
In drie workshops gegeven door zakelijk leider Milou Brockhus gaan we in op onderwerpen als ‘wat ben je waard’, het schrijven van een projectplan, fondsenwerving en verschillende vormen van ondernemerschap als danser of maker.

Sound Bodies door Recab Mwesigye (Uganda) (24 februari)
In deze workshop gegeven door Recab Mwesigye ga je door middel van sounds, ritmes en je lichaam werken aan balans.

Theater- en lichttechniek (datum ntb)
Deze workshop vindt plaats in de theaterzaal in het Maaspodium en wordt gegeven door één van hun vaste technici. We gaan in op de basics van theater- en lichttechniek en hoe jij als danser of maker dat in de praktijk kan brengen. In deze workshops ga je vooral zelf veel aan de knoppen zitten.

Choreografie door Kwame Asafo-Adjei (UK) 5 dagen in juni/ juli (in het Maaspodium)
In deze 5-daagse masterclass zal de winnaar van Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC) 2019 zijn werkwijze delen: hoe te spelen met verschillende elementen van hiphop dans. Danser/choreograaf Kwame Asafo-Adjei heeft met zijn company Spoken Movement diverse choreografieën en movies gemaakt. En hij werd onder andere gementord door Jonzi D (artistiek directeur van Breakin Convention) en Jonathan Burrows (Royal Ballet).

Deze masterclasses zijn een activiteit van Coolhaven Collab. Albeda is partner van Coolhaven Collab.