Rotterdam,
12
september
2019
|
10:24
Europe/Amsterdam

Kick-off Coolhaven Collab 13 september 2019

Vrijdag 13 september 2019 is de officiële kick-off van Coolhaven Collab, dé hotspot voor jong cultureel divers podiumtalent in Rotterdam. 

Coolhaven Collab is een 2-jarig programma met als doel MBO-talent op het gebied van podiumkunsten meer ruimte en perspectief te bieden. Met een energiek programma dat jong talent uit de regio een podium geeft, nemen we je op vrijdag 13 september vanaf 15:00 uur mee langs een aantal belangrijke hotspots in Coolhaven. Verwacht een frisse mix van dans, muziek en spoken word acts. Om 17:00 uur is de officiële kick-off door wethouder Kasmi in het Maaspodium met aansluitend een borrel en een optreden.

Programma
15.00 Inloop & ontvangst World Music and Dance Centre
15.30 Openingsspeech
15.45 Tour langs locaties en acts: SQ Culture Hub, Poundcake Studios, MBO Theaterschool & Maaspodium1
7.00 Officiële kick-off door wethouder Kasmi, inclusief borrel in het Maaspodium

Join the launch
Meld je aan voor de kick-off door een mail te sturen naar: [email protected]

Meer over Coolhaven Collab 
Het programma Coolhaven Collab bestaat onder andere uit nieuwe producties, vernieuwende masterclasses, een festival en onderzoek naar de mogelijkheden en obstakels voor jong talent.Dit programma wordt mogelijk gemaakt door financiering van OCW en de gemeente Rotterdam in het kader van culturele proeftuinen ten behoeve van culturele vernieuwing in de regio.Partners van Coolhaven Collab zijn: Albeda, SQ Culture Hub, Grounds, Codarts, Music Matters, Couture 33, House of Knowledge, Jeugdtheater Hofplein, PoundCake Studios en Maas.