Rotterdam,
08
juni
2018
|
13:50
Europe/Amsterdam

Jubileum modeshow Albeda Beauty & Fashioncollege op 3 juli in Maassilo Rotterdam

Op dinsdag 3 juli 2018 vindt in de grote zaal van de Maassilo in Rotterdam alweer de 10e jaarlijkse modeshow plaats van de opleidingen Mode van Albeda Beauty & Fashioncollege.

Het belooft weer een bijzondere show te worden waarin studenten laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd en gemaakt hebben. De studenten Specialist mode/maatkleding tonen hun mini-collectie. Studenten van de opleiding Junior stylist presenteren voorafgaand aan de modeshow hun werk op een groot beeldscherm en verzorgen gedeeltelijk de visual performance tijdens de show.Bij de try-out wordt door een externe jury bepaald wie de winnaar is van de wedstrijd ‘meest creatieve mini-collectie’. Deze prijs zal tijdens de avondeditie van de modeshow worden uitgereikt door Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Samenwerking
De modeshow is voor de studenten de afsluiting van het schooljaar. Aan de show werken ook studenten van andere opleidingen mee. Zo verzorgen studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsverzorging het haar en de make-up van de modellen. Een dj van de opleiding Muzikant/producer verzorgt de muziek. Tijdens de modeshow vindt ook de diplomering plaats en worden nieuwe producten van Het Atelier geshowd. Het Atelier is een leerwerkbedrijf van Albeda Beauty& Fashioncollege, gerund door de studenten zelf. In Het Atelier werken studenten aan een opdracht voor een klant of maken zij producten voor de verkoop. In het kader van het vak ondernemerschap beheren de studenten sinds dit jaar ook een webshop - albedamode.nl - waar deze eigengemaakte producten getoond en aangeschaft kunnen worden.

Wil je deze show niet missen?
Koop dan je tickets voor de try-out of de avondshow bij de receptie op de Sportlaan 90 of via de webshop: albedamode.nl. De kaartverkoop start 18 juni.

Algemeen
Datum: Dinsdag 3 juli 2018
Waar: Maassilo, Grote Zaal BG (begane grond), Maashaven Zuidzijde 1, Rotterdam
Tijden: Aanvang van de avondvoorstelling 20.00 uur. Aanvang van de try-out 14.30 uur
Entree: avond incl. 1 consumptie € 7,50, kinderkaartje (avond) tot 10 jaar € 4,-, try-out € 4,-

Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Zonder kaartje geen toegang!

Voor en na de show worden producten verkocht uit ons eigen atelier.

.