Rotterdam,
28
september
2021
|
13:26
Europe/Amsterdam

Horecacollege zeer actief tijdens Week van de horeca

Afgelopen week stond vol van activiteiten om de horeca positief in de schijnwerpers te zetten. Tijdens de Week van de horeca vond de landelijke verkiezing ‘het leukste horecateam van Nederland’ plaats. De finalisten werden door de vakjury bezocht en horecastudenten Sophie en Ning mochten als gastjury mee met jurylid Milo Berlijn. Familierestaurant ’t Noorden in Aalten is uitgeroepen tot ‘het leukste horecateam van Nederland’. De twee studenten hebben een superleuke en leerzame dag gehad.

Jan Rijksen, hoofd beroepspraktijkvorming van Albeda Horecacollege, is enthousiast: “Hoe leuk is het om de horecatalenten van de toekomst op deze manier te verbinden met het werkveld? We zijn trots dat we vanuit Albeda een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. Op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam ondersteunden studenten van Albeda Horecacollege Maassluis actief bij de cocktail & barista workshops van Cocktail & Beans. In de Albeda restaurants kregen onze gasten een gratis kopje koffie bij de lunch of het diner. Zowel bij Albeda als bij de horecaondernemers zien we veel enthousiasme en optimisme en het laat zien hoe mooi het is om in de
horeca te werken!”

Albeda

Albeda is een regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving. Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. We bouwen samen met bedrijven aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad en de regio. Daarbij werken we intensief samen met de onderwijsinstellingen in onze omgeving, zowel het toeleverend als het vervolgonderwijs.