Rotterdam,
27
maart
2023
|
11:31
Europe/Amsterdam

Geslaagde uitreiking AanDeBak-garantie voor studenten pedagogisch werk en zorg

Op 22 maart vond de uitreiking van de AanDeBak-garantie plaats in Theater Zuidplein. Deze garantie is speciaal voor studenten die in Rotterdam-Zuid wonen en een opleiding volgen in de Zorg en Kinderopvang. Gaan voor een baan en negen aangesloten kinderopvangorganisaties zorgen ervoor dat deze studenten verzekerd zijn van een baan in deze sectoren. Een geslaagde bijeenkomst met een goede sfeer, muziek en vrolijke studenten. 

We doen dit voor de toekomst 
De theaterzaal zat vol met enthousiaste studenten van Albeda en Zadkine die niet konden wachten om hun AanDeBak-garantie certificaat in ontvangst te nemen. Ook de kinderopvangorganisaties waren erg blij om deze studenten te verzekeren van een baan. "We doen dit voor de toekomst. We werken hard om er een mooi beroep van te maken. We willen dat de toekomstige pedagogisch medewerkers deel kunnen uitmaken van deze mooie sector", aldus een medewerker van Kinderopvang De Droomplaats. 

Informatief en interactief programma 
Het programma werd geopend door de host Cecilia Adriaanse, projectleider bij Albeda. Na een leuke Kahoot kwamen de volgende programma-onderdelen aan bod: 

  • Informatie over de AanDeBak-garantie door Thomas Ebeltjes, projectcoördinator van de AanDeBak-Garanties 
  • JOZ interactief over belang van werken met kinderen in Rotterdam (Zuid) door Jermain Ferrier 
  • Ondertekening en uitreiking Aandebakgarantie en goodie bag promotiemateriaal van de aangesloten organisaties aan de studenten 

Meer informatie 
​​​​​​​Er zijn jaarlijks maar liefst 822 AanDeBak-garantie certificaten beschikbaar. Kijk op https://aandebakgarantie.nl/ voor meer informatie.