Rotterdam,
18
december
2018
|
15:15
Europe/Amsterdam

Fastservice Experience op 19 februari 2019

Wil je kennismaken met met het flitsende vak Fastservice? Meld je dan aan voor de Fastservice Experience door een e-mail met jouw naam te sturen naar Misha Gilberts: [email protected]

Albeda Horecacollege nodigt 3e en 4e jaarsleerlingen van harte uit voor deze Fastservice Experience. Maak kennis met de Fastservice opleidingen: Eerste medewerker fastservice niveau 3 en Manager bedrijfsleider/fastservice niveau 4.

Fastservice Experience
Datum: 19 februari 2019
Locatie: De Kuip - Rotterdam

Programma:
12.30 uur: ontvangst
13.00 uur: presentatie Fastservice-opleidingen niveau 3 en 4
14.00 uur: rondleiding door De kuip - stadion en horeca
15.00 uur: Fastservice-tour (Happy Italy & De Beren)
16.00 uur: einde

Kom kennismaken met dit flitsende vak! Fastservice is een vak apart. Alles draait om snelheid, gemak en natuurlijk kwaliteit. Mensen komen even iets eten of drinken en gaan daarna snel weer weg. Binnen die tijd moeten zij een goede ervaring beleven en het liefst zo snel mogelijk weer terugkomen. In Rotterdam en omgeving zijn veel fastservice-bedrijven zoals Happy Italy, Vapiano, De Beren en La Place.

Kijk voor meer info en toelatingseisen op de website: https://www.albeda.nl/zoeken/fastservice

Albeda

Albeda is een interconfessioneel en intercultureel regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving. Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. We bouwen samen met bedrijven aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad en de regio. Daarbij werken we intensief samen met de onderwijsinstellingen in onze omgeving, zowel het toeleverend als het vervolgonderwijs.