Rotterdam,
26
januari
2023
|
16:50
Europe/Amsterdam

Facilitair student Lucius door naar finale Skills Heroes en gaat voor goud!

Op weg naar Deltion in Zwolle door de files heen naar de kwalificatiewedstrijd van Skills Heroes. Dat was al een uitdaging op zich! Facilitair student Lucius was gelukkig precies op tijd om nog deel te kunnen nemen aan de kwalificatiewedstrijd. Voordeel was dat hij geen tijd had om na te denken en zenuwachtig te worden. Lucius ging geconcentreerd de wedstrijd in en heeft het gehaald. Hij staat in de finale!

Lucius is superblij: “De opdrachten waren lastig. Ik kreeg een casus om een facilitair team te verbeteren. Dat bestond onder meer uit het maken van een mindmap, een verbeterplan en een begroting en tot slot een presentatie. Tijdens de presentatie werd ik zenuwachtig. Je wilt het toch goed doen en presteren. Het is een leuke ervaring waar ik verder mee kan. Ook heb ik toffe gesprekken gehad met studenten van andere scholen. Ik ben zo blij dat ik door ben naar de finale. 
Ik wil in de finale met goud naar huis.”

“Wat een knappe prestatie” vertelt een glunderende Nikki Kruijer, docent Facilitair leidinggevende luchthaven. “Lucius begon bij de opleiding Hospitality manager op de Rosestraat. Hij deed het zo goed dat hij in het eerste leerjaar al meerdere examens heeft afgerond. Vervolgens is hij doorgestroomd naar leerjaar 3 bij de opleiding Facilitair leidinggevende luchthaven op de Lutonbaan. Het is een goede facilitair student en heeft tijdens de wedstrijd het beste uit zichzelf gehaald. Als team Facilitair leidinggevende luchthaven zijn wij enorm trots op hem en verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden!”