Rotterdam,
08
juni
2022
|
11:25
Europe/Amsterdam

Eindvoorstelling Albeda Danscollege 'Echo'. Kaarten nu te koop.

Albeda Danscollege is druk bezig met  de repetities voor de eindvoorstelling ‘Echo’. Na twee jaar corona zijn we zeer verheugd te melden dat we dit jaar weer kunnen optreden in Theater Zuidplein, Rotterdam.  We hopen natuurlijk op volle zalen. Koop snel uw kaarten en kom genieten van deze prachtige voorstelling.

Voorstellingen
Wo 29 juni       20:15 uur
Do 30 juni       20:15 uur
Vr 01 juli          20:15 uur

De voorstelling in het kort.
Wat brengt het slechtste in de mens naar boven? Wat leidt tot vernietiging?
Albeda Danscollege vertelt het verhaal van bergnimf Echo, dat naast haar nog vier personen uit de Griekse mythologie met elkaar verbindt. De tragedie van toen die zich nog steeds afspeelt in de huidige werkelijkheid.
Het huwelijk van Oppergod Zeus en zijn vrouw Hera loopt een barst op. Hera uit haar woede op Echo door haar stem te ontnemen, waardoor ze alleen nog kan reageren op anderen. Vervolgens volgt een rampzalige ontmoeting tussen Echo en Narcissus. Het gedrag van Narcissus wordt gestraft door Aphrodite door hem verliefd te maken op zijn eigen spiegelbeeld.
Aphrodite voelt zich machteloos, terwijl ze toekijkt hoe haar plannen om mensen samen te krijgen, mislukken. Steeds opnieuw weet men een barst teweeg te brengen in de relatie.
Toch gaat het leven door.