Rotterdam,
17
november
2020
|
11:48
Europe/Amsterdam

Economisch oriëntatietraject met wel 14 opleidingen tijdens de februari-instroom!

Binnen Albeda College Economie & Ondernemen bieden we een oriënterend economisch traject aan voor studenten die een niveau 4-opleiding willen gaan volgen. Het is een maatwerktraject dat in februari aangeboden wordt, zodat je in september een weloverwogen keuze kunt maken voor je vervolgopleiding.  

Wat houdt het traject in?

Tijdens dit economisch oriëntatie traject van 20 weken ga je je breed oriënteren op verschillende economische opleidingen. Zo volg je generieke vakken als: Nederlands, Engels en rekenen maar ook beroep specifieke lessen. Je wordt hierin intensief begeleid, zodat je je goed kan (her)oriënteren op je verdere (school)loopbaan en een weloverwogen keuze kan maken.

Na deze 20 weken stroom je in bij de opleiding naar keuze. Dit kan in het 1ste jaar of in het 2de jaar zijn, afhankelijk van inzet en resultaten. De opleidingslocaties vinden plaats in een organisatie waar veel diversiteit te zoeken is en waar voldoende dynamiek is. Het kan zijn dat de opleiding van jouw keuze op een andere locatie zal plaatsvinden dan de locatie waar je de eerste 20 weken de lessen hebt gevolgd.

Welke opleidingen doen mee?

Het oriëntatietraject is alleen tijdens de februari-instroom te volgen. De volgende opleidingen vallen binnen het traject:

Voor wie?

Het oriëntatietraject richt zich op alle gemotiveerde studenten, die bijvoorbeeld een verkeerde opleidingskeuze hebben gemaakt en niet goed weten welke vervolgstap zij willen maken. Maar ook voor studenten met een havo-achtergrond, vmbo-diploma of mbo-diploma die zich willen oriënteren op het economisch en/of commercieel domein. En natuurlijk zijn uitvallers bij andere opleidingen en studenten, die niet in de gelegenheid waren om in september te starten van harte welkom.

Meer informatie?

Heb je vragen over het oriënterend economisch traject of voor aanmelden, neem dan contact op met dhr. S. Peters, 06-43 56 50 72, [email protected]