Rotterdam,
11
april
2022
|
09:25
Europe/Amsterdam

De mooiste

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, de 41e editie van de marathon van Rotterdam. Met bijna 70 sportieve collega’s was Albeda ruimschoots vertegenwoordigd tijdens deze editie. Namens Albeda Sportcollege waren Roel, Alberto, Dennis, Royce, Paul Buijs en Gerard van de partij. Ook Bertho Rombout en Simone Frederiksz waren namens Albeda vertegenwoordigd en volbrachten de kwart marathon in een prima tijd. 

Alle lopers verdienen een vette pluim, en kunnen trots zijn op deze knappe prestatie! Een speciale dank gaat uit naar de mentoren Stephanie, Steven, Robin Groeneveld, Melissa en hun studenten van Albeda dienstverlening. Zij reikten alle hardlopers een welkome verfrissing aan bij de waterposten op Zuid. Mede dankzij hun bijdrage is dit het grootste en mooiste sportevenement van Rotterdam en omstreken met maar liefst 40.000 deelnemers.
 
Volgend jaar heeft Albeda de ambitie om met 100 collega’s aan de start te staan voor de 42e editie van dit prachtige Rotterdamse sportevenement. Als jij er dan ook bij wilt zijn, start dan alvast met trainen en hou t.z.t. de loopclinics in cursusjaar 2022-2023 in de gaten, want die mogen natuurlijk niet ontbreken in je voorbereiding.