Rotterdam,
11
februari
2019
|
16:31
Europe/Amsterdam

Darnell Virginie, student Albeda Danscollege, te zien in SBS6 programma DanceSing!

DanceSing is een Nederlandse talentenjacht waar op zoek gegaan wordt naar een popster die kan zingen en dansen. De presentatie van het programma is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro. In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; supertalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De winnaar van dit programma krijgt de ultieme kick-start voor een internationale droomcarrière. En dat is niet alles: hij of zij krijgt hierbij hulp van topproducer RedOne en mag een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track opnemen.

Darnell Virginie, eerstejaars student van Albeda Danscollege, heeft de voorrondes goed gepresteerd en is inmiddels door naar de bootcamp. Twee docenten van Albeda Danscollege maken ook deel uit van het programma; Virgil Oehlers als choreograaf en Meyline Schuurs als assistent choreograaf.

De jury bestaat uit vier leden en is opgesplitst in twee categorieën: zang en dans. De zangjury bestaat uit Gordon en Trijntje Oosterhuis. De dansjury bestaat uit Timor Steffens en Kenzo Alvares.

Bekijk de ontwikkelingen van Darnell elke donderdag om 20.30 uur op SBS6.