Rotterdam,
30
augustus
2021
|
12:17
Europe/Amsterdam

Arlène Denissen nieuw lid college van bestuur Albeda

Met ingang van 1 oktober 2021 versterkt ARLÈNE DENISSEN het college van bestuur Albeda. Zij is nu nog lid college van bestuur bij Signum Onderwijs.

 Arlène studeerde Marketing & International Relations en beschikt over Masters in Business Administration en Finance & Control. Zij startte haar loopbaan bij grote commerciële bedrijven en  heeft diverse management-, bestuurs- en directiefuncties bekleed op het brede vlak van  bedrijfsvoering. Daarnaast heeft zij veelzijdige ervaring opgedaan in de onderwijssector.

 “We zijn erg blij met haar benoeming”, zegt Hedy van den Berk voorzitter raad van toezicht Albeda.   “Met haar benoeming heeft Albeda, naast lid Simone Fredriksz en voorzitter Ron Kooren, een sterk   en divers college van bestuur. Arlène gaat zich in het bijzonder richten op de portefeuille bedrijfsvoering”.

Albeda

Albeda is een regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving. Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. We bouwen samen met bedrijven aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad en de regio. Daarbij werken we intensief samen met de onderwijsinstellingen in onze omgeving, zowel het toeleverend als het vervolgonderwijs.