Rotterdam,
25
september
2019
|
09:53
Europe/Amsterdam

Alberto Omar Alvarez van Albeda Rotterdam The Hague Airport College in de top 3 ‘Leraar van het jaar Rotterdam’!

Nadat wij al ontzettend trots waren op de maar liefst twaalf medewerkers en twee teams van Albeda, die genomineerd waren, zijn wij nu heel blij om te kunnen vermelden dat docent Alberto Omar Alvarez van Albeda Rotterdam The Hague Airport College in de top 3 staat van de verkiezing ‘Leraar van het jaar Rotterdam’ van de gemeente Rotterdam.

Alberto is uiteraard heel blij met zijn nominatie. Alberto geeft sinds 2014 les bij de opleiding Luchtvaartdienstverlener van Albeda Rotterdam The Hague Airport College. De gedreven praktijkdocent ‘cabine’ geeft lessen met betrekking tot het vliegen, normale procedures en noodprocedures. Vanwege zijn voorliefde voor innovatie verzorgt hij tevens het keuzedeel innovatie; virtual reality, robotica en gamification. Jarenlang vloog Alberto voor Martinair. Nu brengt hij zijn kennis en ervaring over op onze toekomstige luchtvaartdienstverleners. Een perfecte match van waaruit de nominatie volgde.

Jurygesprekken
Nu Alberto in de top 3 staat gaat hij door naar de volgende ronde: de jurygesprekken. Een jury van onderwijsprofessionals en kinderen bepaalt wie in iedere categorie uiteindelijk leraar van het jaar wordt. De uitslag blijft geheim tot het evenement op 4 oktober.