Rotterdam,
17
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albeda Muzikant Producer (AMP) opent nieuwe vleugel en viert 10-jarig bestaan

De opleiding Albeda Muzikant/Producer (AMP) van het Albeda College opent aanstaande vrijdag de nieuwe vleugel. De opleiding AMP is een driejarige opleiding op mbo-niveau voor muziekmakers. Al tien jaar lang zetten professionals uit de muziekwereld zich als docent in om jonge talentvolle mensen te begeleiden naar een succesvolle carrière in de wereld van Entertainment.

10- jarig bestaan
De opening van de vleugel vol nieuwe faciliteiten luidt ook de vooravond in van een belangrijke nieuwe fase, waarin AMP zich zal richten op groei en verder ontwikkeling van het onderwijs. Onderwijs dat aansluit bij wat er speelt in de markt en waarbij het talent van jonge mensen centraal staat.Graag nodigen wij u uit om samen het jubileum én de toekomst te vieren, waarbij de officiële opening van het nieuwe deel de volgende decennia inluidt. U bent van harte welkom op :

Vrijdag 17 februari 2017
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Ambachtsweg 17, Rhoon
Contactpersoon: Wouter Muste M 06 24 57 58 70

Na het formele gedeelte genieten we samen van een hapje, een drankje en natuurlijk van live-muziek uit onze eigen AMP-stal!

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor educatie en middelbaar beroepsonderwijs. Met ruim vijftig locaties en meer dan 120 opleidingen - waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen - zijn we een van de grootste roc’s van Nederland. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.