Rotterdam,
12
juni
2019
|
14:59
Europe/Amsterdam

Albeda Modeshow op 9 juli 2019 in de Maassilo

Op dinsdag 9 juli 2019 vindt in de ‘Grote zaal’ van de Maassilo in Rotterdam alweer voor de 11e keer de modeshow plaats van de opleidingen Mode van Albeda Beauty & Fashioncollege.

Ook dit jaar staat er weer veel op het programma. Studenten van de opleiding Medewerker mode/maatkleding niveau 2, 3 en 4 en Junior stylist van Albeda Beauty & Fashioncollege showen hun (examen)werk van het afgelopen schooljaar.

De examenkandidaten van de opleiding Specialist mode/maatkleding tonen hun mini-collectie. Tijdens de try-out zal door een externe jury beoordeeld worden welke student de meest creatieve mini-collectie heeft gemaakt. De winnaar wordt tijdens de avondshow bekend gemaakt.

Samenwerking
De modeshow is voor de studenten de afsluiting van het schooljaar. Aan de show werken ook studenten van andere opleidingen mee. Zo verzorgen studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsverzorging het haar en de make-up van de modellen. Een dj van de opleiding Muzikant/producer verzorgt de muziek. Tijdens de modeshow vindt ook de diplomering plaats.

Wil je deze show niet missen?
Koop dan je tickets voor de try-out of de avondshow bij de receptie op de Sportlaan 90 of via de webshop: albedamode.nl. De kaartverkoop start 17 juni a.s.

Algemeen
Datum: Dinsdag 9 juli 2019
Waar: Maassilo, Grote Zaal BG (begane grond), Maashaven Zuidzijde 1, Rotterdam
Aanvang avondvoorstelling: 20.00 uur
Aanvang try-out: 14.30 uur
Entree: avond € 7,50, kinderkaartje tot 10 jaar (avond) € 5,-, try-out € 5,-
Start kaartverkoop: 17 juni 2019

Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Zonder kaartje geen toegang!