Rotterdam,
09
april
2019
|
11:19
Europe/Amsterdam

Albeda Horecacollege valt in de prijzen bij Future Talents

Tijdens de internationale wedstrijd 'Future Talents' in Vianen hebben Kim en Zoë, horeca-studenten van de opleiding Gastheer/gastvrouw, de award voor de beste hospitality pitch in de wacht gesleept. De meiden volgen hun opleiding op de locatie Baljuwstraat in lesrestaurant GROOS! Naast Zoë en Kim schitterden ook Albeda-studenten van de locaties Rosestraat Rotterdam en De Vloot Maassluis tijdens de vakwedstrijd in het Miele Experience Center.

Jaarlijks organiseert de Stichting Future Talents de vakwedstrijd voor mbo-scholieren om in verschillende teams te strijden op zowel gastronomisch als gastvrijheidsgebied. Op basis van een blackbox gingen de koks de strijd met elkaar aan. Gastheren en vrouwen werden uitgedaagd op het gebied van gastvrijheid, presentatievaardigheden, vak- en productkennis en wijn-spijscombinatie. De jury werd vertegenwoordigd door professionals uit de branche.

Albeda Horecacollege is trots op alle teams. Naast het behalen van een mooie prijs hebben de studenten keihard gewerkt en een geweldige ervaring opgedaan.