Rotterdam,
04
mei
2017
|
18:07
Europe/Amsterdam

Albeda College Sportlaan organiseert verwendag voor klanten Voedselbank

Op 8 mei zijn klanten van de Voedselbank van harte uitgenodigd voor een verwendag bij het Albeda College op de Sportlaan 90 in Rotterdam. Studenten van de Beauty & Fashion-opleidingen staan deze dag klaar om de bezoekers een schoonheidsbehandeling of knipbeurt te geven. Studenten van diverse entreeopleidingen van het Albeda Startcollege zorgen voor lekkere hapjes.

De verwendag staat in het teken van het 25-jarig bestaan van het Albeda College. We vieren dit jaar niet alleen het bestaan van het Albeda, maar kijken ook naar de functie die onze mbo-instelling heeft in de samenleving. Vanuit onze betrokkenheid bij die samenleving zorgen we al 25 jaar voor verbinding met studenten, bedrijven, instellingen en andere partners. Het organiseren van deze verwendag past daarbij.

Goede Doelen Dag in het najaar

In het najaar zal Albeda-breed een Goede Doelen Dag worden georganiseerd, waaraan studenten van veel meer opleidingen en locaties zullen deelnemen. Het doel van de activiteiten op deze dag zal zijn om zoveel mogelijk de verbinding te zoeken met allerlei groepen uit de samenleving: kinderen, bejaarden, nieuwkomers, verslaafden, zieken en daklozen. We laten onze studenten kennismaken met groepen mensen die zij niet snel tegen komen, in een context die veilig, uitdagend en leerzaam is. Vooroordelen worden weggenomen, nieuwe contacten gelegd en mogelijkheden tot samenwerking ontstaan.