Rotterdam,
28
oktober
2016
|
12:26
Europe/Amsterdam

Albeda College lanceert nieuwe website

Met trots presenteert het Albeda College haar nieuwe website. Een site met moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. De nieuwe site draagt bij aan het continu verbeteren en toegankelijker maken van de voorlichting over onze opleidingen, onze organisatie en het mbo. De site sluit aan op de nieuwe strategie Albeda Zet de Toon en past bij ons streven naar vernieuwend onderwijs.

De website is ontworpen in samenspraak met de verschillende doelgroepen: eigen studenten, vmbo-leerlingen van toeleverende scholen, ouders, decanen, bedrijven en medewerkers. Dit heeft geleid tot een heldere menustructuur en ook is navigeren voor de bezoeker een stuk intuïtiever geworden. De zoekfunctie is sterk verbeterd, social media sterker verankerd en de nieuwsvoorziening is interactiever geworden.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frans Roozen, woordvoerder Albeda College
Mobiel : 0651 98 80 66
Mail : f.roozen@albeda.nl

 

Over het Albeda College:

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa vijftig locaties en 120 opleidingen, waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn we een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.