Rotterdam,
06
juli
2021
|
10:19
Europe/Amsterdam

Adembenemende mooie eindvoorstelling van Albeda Danscollege

Vrijdagavond 25 juni was het eindelijk zover. De eindvoorstelling ‘STADS’ van Albeda Danscollege werd live gestreamd vanaf de voormalige Sikkelschool in Rotterdam.

Docenten en studenten hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om er een waar spektakel van te maken. In een adembenemende mooie voorstelling werd de kijker meegenomen op een 24-uurs reis door de stad. De live-acts vanaf de bijzondere locatie werden afgewisseld met buitenopnames vanaf prominente plekken in de stad waardoor de voorstelling een extra dimensie kreeg. De voorstelling was zeer afwisselend en heerlijk om naar te kijken. De knappe en bijzondere kunstzinnige choreografieën en aankleding werden ondersteund door passende en prachtige muziek.

We zijn zo ontzettend trots op onze docenten en studenten dat ze in een jaar met zoveel beperkingen deze topprestatie hebben geleverd.

Heb je de voorstelling gemist? Dan is het beslist de moeite waard om de voorstelling terug te kijken.

Bekijk hier de voorstelling

Theater experience en geluid
Wanneer je in een theater- of bioscoopzaal zit, is geluid meestal iets harder dan wanneer je thuis televisie kijkt. Vaak is het dan ook donker om je heen. Om de ‘full experience’ mee te maken, is het aan te raden om het geluid iets harder te zetten of gebruik te maken van een koptelefoon of oortjes. Daarnaast kun je de kamer waarin je de show gaat kijken donker maken.