Rotterdam,
17
mei
2019
|
14:17
Europe/Amsterdam

Aankondiging eindvoorstelling Albeda Danscollege: Adjustable HEIGHTS.

Albeda Danscollege is gestart met de repetities voor de eindvoorstelling. Als u het leuk vindt dan kunt u daarbij zijn. Kaarten voor de besloten voorstelling zijn voor alle studenten met begeleiders en collega’s van het Albeda college gratis. Aanmelden voor kaarten kan per e-mail naar Graciëlle Jones: [email protected]

De kaarten voor de andere voorstellingen zijn verkrijgbaar via het theater vanaf dinsdag 28 mei 2019: theaterzuidplein.nl.

De voorstellingen zijn te zien op de volgende dagen:
Woensdag 26 juni 2019 20:00 uur
Donderdag 27 juni 2019 14:00 uur (besloten)
Donderdag 27 juni 2019 20:00 uur
Vrijdag 28 juni 2019 20:00 uur

De show
Hoe ontstaat beweging: top down of bottom up?
Wie beïnvloedt wie nu eigenlijk?
Ben je altijd een hoogvlieger of gooi je nu toevallig hoge ogen?

Het ene moment schitter je op grote hoogte, het andere moment zit je in de put. De één blaast hoog van de toren, de ander raakt aan lager wal en sommige mensen verkeren altijd in hogere sferen. Van het leven lijkt niemand écht hoogte te krijgen.

In deze productie wordt letterlijk de lat hoog gelegd. Hij zal je tot grote hoogte brengen. Zowel horizontaal als verticaal word je steeds opnieuw meegenomen naar een nieuwe plaats, een andere ruimte, een parallelle wereld. De studenten van het Albeda Danscollege zullen op de top van hun kunnen met je meebewegen.

Artistiek team: Corinne Carton, Giorgio Costa, Ellis Dobber, Evelien Riemens
Hoofd dansopleiding: Corrine Leyte
Mede mogelijk door: Het docententeam

Voor meer informatie over de opleiding:  Showreel    Facebook   Instagram    Website

Albeda Danscollege is de nummer 1 opleiding voor het commerciële danswerkveld. Onze docenten werken nationaal en internationaal in het commerciële werkveld. Hierdoor hebben onze studenten high profile stages met artiesten, maatschappelijke en culturele projecten, shows, festivals, videoclips, modeshows, reclame, tv-programma’s en theater.