Veel gestelde vragen Move Your Skills

Hoe meld ik mij aan voor een van de workshops?
Een groep studenten of klas wordt altijd aangemeld via de docent/onderwijsleider van de opleiding die de groep volgt. Het is niet mogelijk om je individueel aan te melden. Laat ons weten als je interesse hebt  in een van de activiteiten van Move Your Skills. We nemen dan contact op met je docent/onderwijsleiders om te informeren of er meer belangstelling is voor deze activiteit.

Zijn er kosten verbonden aan deelname van een Move Your Skills activiteit?
Voor studenten van Albeda zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Je krijgt deze workshops gratis aangeboden door de Rabobank en onze andere partners, bedrijven en instellingen uit het netwerk van Albeda.

Op welke locatie vinden de activiteiten plaats?
Een activiteit vindt altijd plaats na overleg met zowel de opleiding/begeleider als de trainer. De activiteiten vinden over het algemeen buiten de school plaats. Move Your Skills heeft een eigen trainingsruimte bij de Rabobank op het Zuidplein.

Kan ik stage lopen bij Move Your Skills?
Move Your Skills is een leerwerkplaats die samenwerkt met de Albeda leerwerkplaatsen Nieuwe Binnenweg en Zuidplein. Move Your Skills biedt stageplaatsen voor verschillende mbo- en hbo-opleidingen, zoals de opleiding Human resource management en de lerarenopleiding Omgangskunde & maatschappijleer. Meer weten over een stage bij Move Your Skills? Neem contact met ons op.