Aziatische keuken

In dit keuzedeel leer je de basiskennis en -vaardigheden in de Aziatische keuken. Je kunt hiermee aan het werk in een Aziatische keuken.

Toelatingseisen en aantal deelnemers

Toelatingseisen en aantal deelnemers

Dit keuzedeel is alleen beschikbaar voor  studenten van de opleiding Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken, Gespecialiseerd kok, Manager/Ondernemer horeca en Meewerkend horeca ondernemer​

Dit keuzedeel gaat van start bij een aanmelding van minimaal 21 studenten. Er is plaats voor maximaal 50 studenten (twee klassen). 

 

Sluit

Periode en studiebelasting

Periode en studiebelasting

Dit keuzedeel start in onderwijsperiode 3 en duurt tot en met onderwijsperiode 4.

Het programma bestaat uit 2 lesuren per week met een wekelijkse belasting  van ongeveer 2 uur aan huiswerk.  De opgedane kennis en vaardigheden worden verwerkt in andere lessen (ongeveer 1 uur). 

Sluit

Examinering

Examinering

Dit keuzedeel wordt geëxamineerd middels een portfolio en een proeve van bekwaamheid.

Sluit

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Geen

Sluit

Aanmelden

Keuzedeelnummer
K0140
Niveau
4
Traject
bol
Duur keuzedeel
Twee onderwijsperiodes