HACCP voor kleinschalig wonen, keuken- en restaurantmedewerkers

Inhoud

Inhoud

  • Gevaren voor voedsel
  • Voedselveiligheid
  • Wetgeving
  • Veilig werken met voedsel
  • Basis beheersmaatregelen
  • Bijzondere beheersmaatregelen

 

 

Doel

Doel

Keuken- en restaurantmedewerkers voeren in hun werkgedrag de hygiënecode (HACCP) uit en passen de juiste vaardigheden toe. De medewerkers werken volgens de procedures en kunnen afwijkingen signaleren.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Een speciale vooropleiding is niet vereist. Wel is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift gewenst.

Praktische info

Praktische info

Deze scholing wordt incompany gegeven. Vooraf wordt een analyse gemaakt van de werkzaamheden waardoor de lesstof goed aansluit op de huidige en toekomstige situatie binnen de organisatie.

Lesdata

Lesdata

In overleg en bij voldoende aanmeldingen.

Certificering

Certificering

Aanmelden

Duur
2 dagdelen van 3 uur
Kosten
Op aanvraag
Cursusinhoud
Keuken- en restaurantmedewerkers voeren in hun werkgedrag de hygiënecode (HACCP) uit en passen de juiste vaardigheden toe. De medewerkers werken volgens de procedures en kunnen afwijkingen signaleren.