Facilitaire dienstverlening 2

Vindt u het leuk om in contact te komen met mensen? Wilt u breed inzetbaar zijn binnen verschillende afdelingen van een bedrijf? In dat geval is de opleiding Facilitaire dienstverlening 2 iets voor u. Na het volgen van de opleoding bent u verantwoordelijk voor zowel de organisatorische kant als het financiële beheer van een facilitaire dienst.

Inhoud

Inhoud

Na het volgen van de opleding Facilitaire dienstverlening 2 geeft u leiding aan een facilitair team. U bent net als deze mensen breed inzetbaar binnen uw bedrijf. De opleiding Facilitaire dienstverlening 2 is erg divers. Zo komen onder andere safety en security aan bod. U leert hoe een gebouw goed beveiligd kan worden en wat er in een noodsituatie moet gebeuren. Daarnaast krijgt u ook les over het onderwerp finance. U krijgt namelijk het financiële beheer over de afdeling facilitair. Verder krijgt u les over facilitaire marktpositionering, logistiek, huisvestingsbeheer en FMIS’SEN.

Doel

Doel

Na het volgen van de opleiding Facilitaire dienstverlening 2 kunt u aan de slag als facilitair leidinggevende. U stuurt een facilitair team of afdeling aan. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het financiële en organisatorische gedeelte van de afdeling facilitair. U zorgt ervoor dat de werknemers de werkzaamheden goed uitvoeren, in het juiste tempo. Met het diploma van de opleiding Facilitaire dienstverlening 2 op zak kunt u werken bij zowel profit- als non-profitorganisaties.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

U kunt starten met deze opleiding als u in het bezit bent van het diploma Facilitaire dienstverlening 1. Ook als u een aantal jaren relevante ervaring in het facilitaire werkveld heeft, mag u met deze opleiding beginnen.

Vervolgcursussen

Vervolgcursussen

Na het behalen van het diploma Facilitaire dienstverlening 2 kunt u onder andere na het afleggen van een intaketoets doorstromen naar de deeltijd hbo-opleiding Facility management.

Lesdata

Lesdata

De opleiding duurt één jaar en bestaat uit 21 lesdagen van elk zes uur. Twee dagen staan in het teken van presentatiedagdelen. Daarnaast staat er één dag ingepland voor een excursie.

Lessen: de lessen vinden één keer per 14 dagen plaats. De lestijden zijn van 13.00 – 19.30 uur. U ontvangt vooraf een rooster met alle lesdagen.
Lesdag: dinsdag of donderdag.
Startdatum: september en januari (bij voldoende aanmeldingen)
Locatie: Albeda (Rotterdam) of incompany.

Incompany

Incompany

Deze opleiding wordt gegeven op een locatie van Albeda, maar kan ook bij u in het bedrijf worden gegeven.

Aanmelden

Duur
1 jaar (21 lesdagen van 6 uur)
Kosten
€3939,00
Cursusinhoud
De cursus Facilitaire dienstverlening 2 is erg divers. Zo komen onder andere safety en security aan bod. U leert hoe een gebouw goed beveiligd kan worden en wat er in een noodsituatie moet gebeuren. Daarnaast krijgt u ook les over het onderwerp finance. U krijgt namelijk het financiële beheer over de afdeling facilitair. Verder krijgt u les over facilitaire marktpositionering, logistiek, huisvestingsbeheer en FMIS’SEN.
Startmoment(en)
voorjaar 2021