Facilitaire dienstverlening 1

Met deze 1 jarige opleiding word je geschoold als facilitaire dienstverlener waardoor je nog beter word in je werk en de facilitaire organisatie naar een hoger plan tilt. Als facilitair dienstverlener houd je bezig met uitvoerende taken om de organisatie goed te laten draaien, zoals het beheren van de gebouwen en de logistiek. In je werk is klantgerichtheid en communicatie erg belangrijk. Daarnaast is de facilitaire wereld continu in beweging en is duurzaamheid daarin een belangrijk thema. Heb je al een baan als facilitair uitvoerende of wil je aan de slag in deze sector? Dan is deze praktijkgerichte opleiding van Albeda Facilitair Contract wat voor jou! Deze opleiding is opgebouwd uit de onderdelen die je in een regulier niveau 2 mbo-opleiding zou krijgen. Deze opleiding biedt zelfs nog meer modules aan die je nog beter laten zijn in je vak.

Inhoud

Inhoud

Module 1: Facilitaire werkzaamheden en organisatie (8 dagdelen)

Module 2: Hospitality (10 dagdelen)

Module 3: Gebouwbeheer en logistiek (8 dagdelen)

Module 4: Samenwerken en communicatie (9 dagdelen)

Module 5: Duurzaamheid (5 dagdelen)

Doel

Doel

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wilt ontwikkelen als facilitaire dienstverlener. Deze opleiding is te vergelijken met een niveau 3 opleiding op het mbo.

Toelastingeisen

Toelastingeisen

Dit is een opleiding waar je te maken krijgt met de basis van de facilitaire dienstverlener. Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Het begrijpen en schrijven van de Nederlandse taal is nodig. Een aantal jaren relevante werkervaring in het facilitaire werkveld is wenselijk maar hoeft niet. Voel je onzeker of twijfel je of je het niveau aan kan dan kan je even contact met ons opzoeken zodat we dit open met jou kunnen bespreken. We vinden het erg belangrijk dat je de opleiding met vertrouwen kan instappen en dit als een succes ervaart.

Praktische info

Praktische info

Begeleiding

Tijdens de opleiding word je begeleid door de docenten die de lessen verzorgen. Zij helpen je met het begrijpen van de lesstof en het maken van je opdrachten. Daarnaast is er een opleidingscoördinator waar je jouw vragen kan stellen over de opleiding en die je verder kan begeleiden.

Voorbereiding en studiebelasting

Aangezien het volgen van een opleiding soms een flinke belasting kan zijn naast het werk- en privéleven proberen we de studiebelasting zo laag mogelijk te houden. We proberen zoveel mogelijk te doen binnen de onderwijstijd. Per bijeenkomst kan je daarnaast nog ongeveer rekenen op 2 uur dat je nog bezig bent met je opleiding.

Lesdata

Lesdata

Alle belangrijke informatie op een rij:
Startdatum:      Februari 2021

Cursusduur:      1 jaar bestaande uit 20 lesdagen van 6 uur

Cursusdag:       Donderdag

Lestijden:         Van 13.00 – 16.00 uur en 16.30 – 19.30 uur 

Locatie:            Albeda locatie Haastrechtstraat Rotterdam 

Certificering

Certificering

Na het afronden van dit 1-jarige traject krijg je een Albeda diploma. Dit is geen erkend mbo-diploma. Door onze jarenlange ervaring als facilitaire opleider heeft het diploma door de jaren heen zijn waarde ruimschoots bewezen in het werkveld van de Facilitaire Dienstverlening.

Vervolgopleiding
Na het behalen van het diploma FD I kan je doorstromen naar de 1-jarige cursus Facilitaire Dienstverlening II; een cursus die gericht is op leidinggevende en coördinerende werkzaamheden binnen het facilitaire bedrijf.

 

Aanmelden

Duur
1 jaar (20 lesdagen van 6 uur)
Kosten
€ 3436,00
Cursusinhoud
Opleidingsopzet: deze opleiding is specifiek ontwikkeld voor volwassenen die het facilitaire vak willen leren. De opleiding zit zo in elkaar dat eruit wordt gegaan van jouw praktijk. De theorie die wordt gegeven kan je direct in actie zetten binnen je eigen werkzaamheden. Wanneer je interesse hebt in de opleiding, kan je contact met ons zoeken en beantwoorden we graag je vragen. Wanneer je de aanmelding hebt verstuurd dan zoeken we contact met je op en nemen we het opleidingstraject met je door. De opleiding start met een bijeenkomst waarin er kennis wordt gemaakt met de andere deelnemers, je meer informatie krijgt over het opleidingsprogramma en de toetsing. Daarbij krijg je een introductie in ons digitale platform waar al ons lesmateriaal en andere belangrijke opleidingsinformatie op te vinden is.
Startmoment(en)
februari 2021