mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Locatie Dierensteinweg
Locatie Dierensteinweg
Locatie Dierensteinweg
Locatie Dierensteinweg
Locatie Dierensteinweg

Dierensteinweg

De locatie Dierensteinweg is gevestigd in het nieuwe gebouw van de Focus beroeps academie in Barendrecht nabij het sportpark "De Bongerd". Op de Focus beroeps academie kun je zowel je vmbo- als je mbo-opleiding volgen. In samenwerking met Albeda en Da Vinci zijn mbo-opleidingen in Desktop Publishing, detailhandel, logistiek en dienstverlening opgezet.

Het onderwijs binnen de Focus beroeps academie gaat uit van een doorlopende leerlijn. Dat betekent dat de mbo-opleidingen op de Focus beroeps academie goed aansluiten op de vmbo-opleidingen die hier worden gegeven. Wel zo handig als je na je vmbo-diploma een mbo-opleiding wilt volgen in hetzelfde vertrouwde gebouw.

Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de omgeving van de Dierensteinweg zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er is een mooie kantine waar het in de pauze goed toeven is.

Openingstijden van deze locatie
Maandag: 07.30 uur tot 17.00/17.30 uur
Dinsdag: 07.30 uur tot 17.00/17.30 uur
Woensdag: 07.30 uur tot 17.00/17.30 uur
Donderdag: 07.30 uur tot 17.00/17.30 uur
Vrijdag: 07.30 uur tot 17.00/17.30 uur

E-zine: Albeda bij jou in de buurt!
‘Albeda bij jou in de buurt’ is een magazine met al het moois dat Albeda op de locaties buiten Rotterdam te bieden heeft. Een handig, online overzicht van onze regiolocaties, opleidingen, bijzondere trajecten, open dagen, keuzecafés, proefstuderen en nog veel meer!

Adres

Dierensteinweg 4
2991 XJ Barendrecht

Contact