MBO & bedrijfsopleidingen in de regio Rijnmond

Albeda College
Logo Routes To Employement

Roots & Routes Impresariaat

ROOTS & ROUTES Agency is het boekingsbureau voor grensverleggende muziek- en dans-acts. Roots en Routes Agency werkt met artiesten die een opleiding volgen aan het Albeda Dans College en Albeda Muzikant/Producer, maar ook met artiesten uit het R&R netwerk. Artiesten van R&R Agency zijn uniek, veelzijdig en leveren kwaliteit. Grensverleggend is hierbij het belangrijkste keyword: vernieuwende acts die zich laten inspireren door hun culturele en internationale roots.

R&R Agency acts zijn breed inzetbaar, zoals voor live performances , dansoptredens, DJ-sets, muziekproducties (beats, remixen, film- of gamemuziek), dansers voor videoclips/catwalks, theaterproducties en het geven van workshops. Op diverse podia, clubs, festivals, bedrijfsfeesten en evenementen zijn acts van R&R Agency terug te vinden. R&R Agency werkt vraaggericht waarbij gekeken wordt naar de wensen van de opdrachtgevers en matchen deze met de artiesten. Naast het regelen van de boekingen, kan R&R Agency ook voor productie, begeleiding en advisering rondom een act zorgen. Het impresariaat is een erkend leerbedrijf en werkt met kwaliteitscriteria uit de regeling Beroeps Praktijk Vormingsregeling (BPV). Hiermee voldoet de praktijkervaring voor de student aan alle eisen en houden zij de kwaliteit van onze projecten hoog.

Routes To Employment
Routes To Employment is een project waarin jonge artiesten in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland, België en Nederland getraind en begeleid worden in hun ondernemerschap. De jonge artiesten hebben in 2015 en 2016 een ondernemerschapstraining gevolgd.In Nederland heeft Roots & Routes een samenwerking met het Albeda College. Klik hier voor meer informatie.

CONTACT
Voor meer informatie over de mogelijkheden, de kosten en/of boekingen kunt u contact opnemen met het impressariaat of kijk op Roots & Routes.

Bekijk hier de trailer van Roots & Routes om alvast sfeer te proeven.

R&R IMPRESARIAAT / AGENCY
Delftsestraat 17 C
3013 AC Rotterdam
Tel: 010 - 7371687
Email: info@rootsenroutes.nl