Aanpak Albeda met betrekking tot het Coronavirus (update 19 mei 2020)

Voor werkveld Albeda Zorgcollege: Lees hier meer informatie over de aangescherpte maatregelen voor het stagebeleid van Albeda Zorgcollege.

Belangrijke informatie voor huidige studenten:

Beste student,

Zoals je wellicht weet is er gisteren weer een persconferentie geweest van minister-president Rutte. Hierin zijn de versoepelingen van de huidige maatregelen rondom het Coronavirus bekend gemaakt. Wil je een overzicht van wat er allemaal is afgesproken, kijk dan hier voor de maatregelen tot 1 september

De theorie- en praktijkexamens zijn sinds 11 mei gestart. Hiervoor heeft Albeda al eerder toestemming gekregen van de minister. Wij hebben op school voor extra goede hygiëne gezorgd, houden afstand en zorgen dat dit ook kan. Er zijn bijvoorbeeld meerdere ingangen en uitgangen gecreëerd en in de gangen en op de trappen is zoveel mogelijk éénrichtingsverkeer. 

De lessen zoals ze nu gegeven worden, vaak op afstand via Teams, blijven doorgaan op deze manier. Tijdens de persconferentie is aangegeven dat er per 15 juni weer praktijklessen mogen worden verzorgd, uiteraard alleen als we de RIVM-richtlijnen volgen. Indien vanaf 15 juni praktijklessen worden georganiseerd, word je hierover geïnformeerd door je opleiding.

Indien je vanaf 1 juni gaat reizen met het openbaar vervoer, vergeet dan niet dat een mondkapje verplicht is. Dat mag geen medisch mondkapje zijn, want als je die draagt loop je de kans op een boete.

Wij wensen de examenkandidaten veel succes en de andere studenten veel succes met de online lessen. 

Met vriendelijke groet,

College van bestuur Albeda

 

Voor aankomende studenten:
Aanmelden en intake
De reeds ingeplande individuele intakes kunnen doorgaan. Indien het de intake van een groepje studenten betreft, dan hanteren we hier de regel van maximaal vijf studenten. Daar waar mogelijk worden intakes afgenomen via video-bellen of Facetime. Het Studie info punt blijft open. Zij zijn te bereiken via de chat op de websitee-mail en op 010 290 10 20. 

Heb je je nog niet aangemeld? Neeem dan eens een kijkje in ons online open huis. Op deze pagina vind je alles over oriënteren, het maken van een keuze en hoe je je kunt aanmelden.

 

Algemene vragen over het coronavirus en COVID-19
​Bij vragen over het Coronavirus? Neem dan contact op via 0800-1351. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Veel gestelde vragen over het coronavirus en onderwijs vind je hier. Wil je meer weten over de situatie in jouw regio? Neem dan contact op met de GGD. De juiste (regionale) contactgegevens staan op www.ggd.nl. De meest recente algemene informatie en vragen en antwoorden over het coronavirus kun je vinden op de website van het RIVM. Zie www.rivm.nl.

Downloads