#ditiswatikwil - Kayleigh Cleven

Elk #ditiswatikwil interview bestaat uit 100 vragen waaruit de geïnterviewde 10 vragen blind kiest en daarna beantwoordt. Deze keer ondervragen wij studente Kayleigh Cleven. Ze is 22 jaar en volgt de opleiding Verpleegkundige, locatie Rosestraat in Rotterdam.

Waar word je extreem blij van?

Ik denk als ik gewoon bij m’n familie ben. Ik ben echt een familiemens.

Welke opleiding deed je hiervoor?

Ik heb eerst vmbo-t gedaan. Daarna deed ik Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en vervolgens Verzorgende-IG niveau 3. En nu doe ik Verpleegkundige niveau 4. Dus ja, ze sluiten goed aan bij m’n huidige opleiding.

Albeda Zorg opleiding

Wat is jouw schooltip voor anderen?

Goed opletten en aantekeningen maken, dat is het halve werk. En studeer op je eigen manier. Als ik leer voor een toets, maak ik kaartjes met vragen aan de voorkant en de antwoorden achterop. Zo kan ik mezelf overhoren.

"In de buurt van Alicante werkte ik drie maanden in een verzorgingstehuis."

Wat is je hoogste cijfer en voor welk vak?

M’n hoogste cijfer is een 10 voor het vak medisch rekenen.

Als je terug in de tijd kon, waar zou je dan willen zijn?

Ik ben een tijdje terug naar Spanje geweest voor stage. Dat zou ik nog wel een keer willen doen. In de buurt van Alicante werkte ik drie maanden in een verzorgingstehuis. Dat was een superleuke ervaring.

Je werk op tijd af, of altijd op het laatste moment?

Meestal maak ik mijn huiswerk gelijk in de les.  

Vind je het leuk om presentaties te geven?

Ik heb er zeker geen moeite mee. Op m’n werk moet ik ook vaak voor mensen praten. Dus ik heb al wat ervaring in het geven van presentaties.

"Laten we eerlijk zijn, elke vrouw wordt blij van chocolade, haha."

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl?

Ik vind mode niet echt belangrijk. Geef mij gewoon iets waarin ik me lekker voel en wat ook een beetje aansluit bij mijn werk.

Als je een happy-list zou mogen maken, wat zet je daar dan sowieso op?

Telefoon, familie en chocolade! Mijn familie maakt me altijd vrolijk. Vooral m'n neefjes en nichtjes. Als zij er zijn, vergeet ik alles. Met mijn telefoon ben ik altijd voor iedereen bereikbaar. En laten we eerlijk zijn, elke vrouw wordt blij van chocolade, haha.  

Happy-list met chocolade en telefoon

Waarom is dit de ideale opleiding voor jou?

De zorg vind ik ook gewoon het leukste beroep. Ik werk graag met mensen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Albeda mbo-opleidingen info

Wil je meer weten over de mbo-opleiding die Kayleigh volgt? Check Verpleegkundige, niveau 4.