Beroep van de Maand Beroep van de Maand Beroep van de Maand

Beroep van de Maand

Er zijn zoveel beroepen! Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het Albeda College helpt aankomende studenten bij het kiezen van een beroep. Dat doen we onder andere met ons Beroep van de Maand. Tijdens het Beroep van de Maand staat er een bepaald beroep in de schijnwerpers. Door het schooljaar heen komen er diverse beroepen aan bod. Een belangrijk onderdeel van het Beroep van de Maand, is het bedrijfsbezoek.

Het bedrijfsbezoek
Onderdeel van het Beroep van de Maand is een bedrijfsbezoek. Tijdens zo’n bezoek ontmoet je de praktijkbegeleider en krijg je een rondleiding door het bedrijf. Een bedrijfsbezoek biedt je een goed beeld van het beroep dat je kunt gaan uitoefenen na het afronden van een bepaalde opleiding. Op deze manier ontdek je of een opleiding echt bij jou past. Natuurlijk is er ruimte om je vragen te stellen. En als je wilt, mag je iemand meenemen.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over het Beroep van de Maand of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een mail naar beroepvandemaand@albeda.nl. Je kunt ons ook bellen: 010 290 10 20.