Wie zijn wij

Binnen Albeda @work zijn momenteel 10 studenten aan het werk van de opleidingen Junior accountmanager, Marketing & Communications specialist en Intercedent.

“Het is leuk! Er zijn binnen Albeda @work veel andere stagaires vanuit verschillende opleidingen werkzaam, waar je ook weer veel van kunt leren!” Stagaire Albeda @work

Vanuit Randstad zijn twee professionals betrokken bij de groep studenten. Zij staan in continue contact met de docenten van Albeda. 
 

Sandra de Kort is regiodirecteur bij Randstad en zegt over Albeda @work: ”Er is al jaren een nauwe samenwerking tussen Albeda en Randstad. Zij leiden de toekomstige werknemers op, wij hebben zicht op wat er speelt op de arbeidsmarkt. De samenwerking is dus eigenlijk heel logisch, maar met Albeda @work hebben we wel een heel unieke samenwerking. Er loopt veel talent rond binnen Albeda, talent waar het bedrijfsleven behoefte aan heeft. Randstad biedt de kennis en ervaring en verzorgt een groot deel van de coaching ter plaatse. Albeda biedt de capaciteit om het uitzendbureau goed te laten draaien. Zo kunnen de studenten straks goed voorbereid doorstromen naar de arbeidsmarkt of naar het hbo. En daar zitten veel werkgevers op te wachten!”