Mbo’ers die van aanpakken weten

Albeda @work heeft een potentieel van mbo-talent dat bestaat uit ruim 20.000 studenten van 13 verschillende colleges binnen onze onderwijsinstelling Albeda. Een groot en divers aanbod aan mbo-studenten. Studenten die op zoek zijn naar een (bij) baan of werkervaring willen opdoen passend bij hun opleiding. Of u nu iemand zoekt in de zorg, de zakelijke dienstverlening, de horeca of retail: bij ons vindt u het.  

Onze studenten worden praktisch opgeleid en hebben daarnaast veel kennis en ervaring in de beroepspraktijk. We werven zeer selectief en staan dichtbij de doelgroep. Dit komt omdat de studenten die bij Albeda @work werkzaam zijn, de doelgroep goed kennen. Dit maakt gemakkelijk, dagelijks contact met de studenten mogelijk.

“Persoonlijk contact is altijd goed! Door de kandidaten veel en vaak te spreken, kunnen we vervolgens een betere match maken met het bedrijf. Mbo-studenten zijn erg enthousiast over het werken zelf, hebben veel passies die goed gebruikt kunnen worden in het bedrijfsleven en daarnaast is Albeda @work ook nog eens heel gezellig!” Stagaire Albeda @work