mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie

Alumnibijeenkomst en loopbaanmarkt: 11 april 2024

Dé netwerkbijeenkomst waar iedere helpende, verzorgende, MZ-er, VIG/MZ-er, verpleegkundige, dokters- en apothekersassistent bij wil zijn. Blijf betrokken en op de hoogte van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen in de zorg, welzijnsinstellingen en het onderwijs. Deel je kennis, zorg dat jij erbij bent!

Voor wie
Voor gediplomeerde medewerkers in de zorg, voor studenten die bijna gediplomeerd zijn en voor docenten. Tijdens de alumnibijeenkomst delen oud-studenten en docenten de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen in de zorg in de vorm van inspiratiesessies. De loopbaanmarkt is voor voorlaatste en laatstejaars zorg & welzijn studenten mbo 2, 3 en 4 en alumni die op zoek zijn naar een baan, stage- of bbl-plek.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen (kosteloos!) deelnemen aan de loopbaanmarkt met een stand. Er zijn nog stands beschikbaar. Tevens kun je als organisatie een workshop verzorgen, waarmee je de studenten en alumni enthousiast maakt over jouw vakgebied en organisatie. Dit alles doen we om studenten, alumni én organisaties laagdrempelig met elkaar in verbinding te brengen.

Wanneer
Donderdag 11 april 2024 van 12.30 – 17.00 uur.

Waar
Albeda, Rosestraat 1101 te Rotterdam.

Aanmelden
Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen zich hier aanmelden.

Nieuwsgierig hoe het vorig jaar was? Bekijk hier het online fotoalbum.